Molt Honorable Sr. Artur Mas

06
FEB
Inici: 13:00 hores
Final: 16:00:00
Lloc: 6
Contacte: santcugatribuna@santcugat.cat

El president de la Generalitat

El president de la Generalitat ha estat el ponent del fòrum empresarial Santcugatribuna, que s’ha celebrat aquesta tarda al Teatre-Auditori Sant Cugat. L’acte, presidit per l’alcaldessa, Mercè Conesa, ha comptat amb la presència de 300 representants del món econòmic i empresarial, entre els quals hi havia el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, i el president de Cambra de Terrassa, Marià Galí.
Artur Mas ha subratllat que “un dels grans reptes de l’economia catalana és que el mercat espanyol se’ns quedi cada vegada més petit. Cal donar la volta a aquesta situació i no dependre tant del mercat interior. Catalunya ha de tenir capitalitat mundial. Som el país del Sud d’Europa que tenim més capacitat d’obertura”. En aquest sentit, Mas ha animat els empresaris a apostar per la internacionalització i la innovació.
En referència a la situació econòmica actual, Artur Mas ha receptat polítiques d’austeritat i d’eficiència i s’ha referit a la necessitat de tirar endavant la reforma laboral i la del sector financer. Finalment, Mas també ha parlat del pacte fiscal i ha assegurat que "posaré tota la carn a la graella perquè el finançament de Catalunya quedi definitivament ben resolt".Descarregar el recull de premsa escrita Per descarregar fer Guardar destino como...(Internet Explorer) o Guardar enlace como...(Mozilla Firefox)